George Simion protesteaza la televiziunile din Bucuresti

George Simion protesteaza la televiziunile din Bucuresti, pentru ca nu i se dau comunicatele de presa pe post. Sinceri sa fim saracul George nu prea are sansa sa apara la TV, nici macar cand este dat afara din orasele unde isi face campanie electorala. Pentru cine nu a auzit de George Simion, el este copresedinte al Partidului AUR, este un „luptator” pentru unirea Basarabiei cu Romania, activist civic, etc. Campania electorala pentru locale a inceput, pe 27 septembrie votam primarii si consilierii locali, asa ca poate ar trebui sa vedem si stiri despre aceste alegeri pe postrurile TV si evident pe site-urile lor.

George Simion protesteaza la televiziunile din Bucuresti

Asa cum ziceam, George Simion protesteaza pe la usile televiziunilor din Bucuresti, unde clar ca nu este bagat de nimeni in seama, ba mai mult, la Digi 24 l-au poftit frumusel afara. Uite ca site-ul Bucuresteni.info face un pas inainte si distribuie protestul sau. Chiar suntem curiosi cata lume va dori sa citeasca stirea, sau si mai mult, sa o comenteze. Nu stiu cat a primit de la buget formartiunea AUR, pentru ca nefiind partid parlamentar cu siguranta nu a primit nimic prin Legea Partidelor Politice [ oricum s-au infiintat abua acum 6 luni ]. Asadar teoretic supravietuiesc din donatii si cotizatii ale membrilor.

Daca aveti rabdare si va uitati la filmare o sa vedeti care au fost peripetiile lui George Simion pe la televiziunile din Bucuresti, nu l-am vazut la Pro TV, Antena 1 si altele, probabil ca au facut calculul gresit la timpul necesar. Cine stie, poate ne contacteaza ei pentru publicitate electorala, mai facem si noi ceva incasari macar acum cand e nevoie de presa [ libera? ]. Glumim evident, mai degraba ar fi vorba de sponsorizari, ca la cati ne citesc pe noi zilnic, nu-i mai voteaza nimeni! Oricum se vede statistica la fiecare articol, nu cred ca sarim de 10 vizualizari la acest articol.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

1 thought on “George Simion protesteaza la televiziunile din Bucuresti

  1. Nu-i baga nimeni in seama pe astia mici, pacat de el ca e un baiat tanar si chiar se vede ca vrea sa faca ceva pentru tara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.